bg_image

  Контакт инфо
  Нашиот експертски тим

  Доставете порака преку дадената форма. Доколку барањето е сензитивно, користете ги дадените контакти.

  Поштенска адреса

  Кеј 13-ти Ноември, ГТЦ, 1000 Скопје

  General Enquires

  Телефон: +389 72 207 487 & Е-пошта: contact@mknet.mk

  Работно време

  Пон-Сабота: 09.00 до 19.00 (Недела: Затворено)